U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.


Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.


Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.


Back2black vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

* Modelformulier herroeping, als klant kunt u dit formulier gebruiken, maar u bent hiertoe niet verplicht. U mag uw retour ook op andere manieren (bijvoorbeeld per e-mail) aanmelden.

 

Back2black.nl
Gangboord 76
9733 GE Groningen
info@back2black.nl
050-2309670
KVK nummer: 54625122
BTW nummer: 107791079B01

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Back2black
Gangboord 76
9733 GE Groningen
info@back2black.nl
050-2309670

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

    
 

 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

 

© 2012 - 2023 Back2Black | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel